Een bestelling plaatsen

Wanneer u bij ons een bestelling wilt plaatsen kunt u een account aanmaken. U kunt ook zonder account een bestelling plaatsen. Mocht u vaker bij ons bestellen, dan raden wij u aan om een account aan te maken.

 

Betaalmogelijkheden

Het is bij ons alleen mogelijk uw betaling te voldoen via bankoverschrijving.

U dient het bedrag over te maken naar:

Vermeld hierbij het referentienummer (Geen merkt of productnamen). Deze vindt u terug in de bevestigingsmail die u van ons heeft ontvangen nadat u een bestelling heeft geplaatst.  

 

Verwerking van betaling

Wanneer u de betaling heeft voldaan via bankoverschrijving en deze door ons is ontvangen en verwerkt krijgt u van ons een betaalbevestiging. Gemiddeld duurt het een dag voordat wij de betaling hebben ontvangen. Betalingen worden door ons verwerkt op werkdagen vóór 12.00 uur. Wanneer wij uw betaling vrijdag ná 12.00 uur ontvangen, dan zullen wij deze pas verwerken op maandag. Wanneer wij uw bestelling gereed maken voor verzending is dus afhankelijk van het moment dat de betaling door ons is ontvangen en verwerkt.

 

Verzending

Wij maken uw bestelling klaar voor verzending wanneer de betaling door ons is ontvangen en verwerkt. Wanneer wij uw bestelling meegeven aan PostNL ontvangt u hierover van ons bericht. Dit doen wij op maandag, woensdag en vrijdag. Zodra PostNL het pakket heeft aangemeld en verwerkt ontvangt u van hun een email met daarin de verwachte levertijd en een Track&Trace code zodat u uw bestelling kunt volgen.

 

Verzendkosten

Wij hanteren de volgende verzendkosten: Binnen Nederland €5,95 en voor het buitenland (binnen de EU) €9,95.

 

Levering

De gemiddelde bezorgtijd van PostNL binnen Nederland bedraagt tussen de een en drie werkdagen, afhankelijk van drukte. De bezorgtijden in het buitenland (binnen de EU) liggen tussen de twee en vijf werkdagen. Over de precieze bezorgtijden ontvangt u bericht van de bezorgdienst.

 

Contact

Mocht u vragen hebben over uw bestelling, over de betaling of de levering van uw bestelling en kunt u deze informatie niet terugvinden op onze website onder; algemene informatie/over ons of bij de veel gestelde vragen, dan kunt u contact met ons opnemen middels de optie contacteer ons of u kunt middels een reply uw vraag stellen. Vermeld hierbij uw referentienummer voor een snellere afhandeling. U ontvangt binnen een tot drie werkdagen reactie van ons.